Tool: Easelly

Wat is het?

Easelly is een platform waar je op een simpele manier zelf infographics kan maken. Dit geeft je de mogelijkheid om bepaalde informatie visueel te presenteren.

Hoe werkt het?

Je start met het kiezen van een template, dit wordt je basis. Vervolgens kan je teksten, afbeeldingen, video’s, audio’s etc. toevoegen en deze vormgeven naar je eigen smaak. De site is erg gemakkelijk in gebruik, dus je hoeft geen professionele vormgever te zijn om gebruik te kunnen maken van de site. Ook staan overal kleine notes bij, waardoor je -makkelijk alle tools kan vinden -en kan zien waar de tools voor dienen. Als je klaar bent met het vormgeven van je Infographic kan je het bestand downloaden als een PDF.

Wat kun je ermee?

Door een infographic te maken kan je informatie groeperen, waardoor de informatie beter te begrijpen is. Een infographic is visueel en blijft daardoor beter hangen in het geheugen. Het is mogelijk om gratis gebruik te maken van de site, maar als je de infographics in hoge kwaliteit wilt opslaan dien je een abonnement af te sluiten van 3 Dollar per maand.

This Post Has Been Viewed 95 Times